Soutěž o vstupenky do ZOO Plzeň podruhé!

28.04.2015 18:52

Již podruhé (po velkém úspěchu v loňském ročníku soutěže) naše knihovna ve spolupráci se Zoologickou a botanickou zahradou města Plzně pořádá soutěž o volné vstupneky.

 

Princip soutěže je velice jednoduchý a věříme, že se také zapojíte. Na začáku obdržíte průkazku s dvanácti políčky na potvrzení dvanácti výpůjček. V každé z nich si musíte vypůjčit alespoň jednu knihu o přírodě. (Výpůjčkami se rozumí dvanáct návštěv v knihovně, nikoliv dvanáct vypůjčených knih. Při každé návštěvě si může čtenář půjčit libovolný počet knih, alespoň 1 však musí bát o přírodě. Půjčí-li si jich více, z hlediska pravidel soutěže je to stále jedna výpůjčka a jedno razítko do průkazky.)

Po splnění stanoveného počtu výpůjček p. knihovník průkazku od čtenáře vyzvedne a uschová. Na konci roku, kdy soutěž končí, pošle elektronicky vyhlašovateli soutěže jmenný seznam účastníků soutěže. Ten na jeho základě odešle knihovně příslušný počet volných vstupenek pro rok 2016. (Každý soutěžící čtenář  = jedna volná vstupenka k jedné návštěvě ZOO a BZ).

První úspěšný čtenář dostane navíc dárek!

Hodně štěstí!